2019 Fiat Ducato Van 9,5 m3 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Ducato' nun yeni versiyonu, ikinci köprü olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçebilme özelliğine sahip.
02-10-2018 07:43 - 21532 Okundu

Fiat Professional, Ducato ailesine yeni bir üye daha ekledi.Ticari sınıfın en çok tercih edilen modellerinden birisi olan Ducato, artık ikinci köprüden de sıkıntısız bir şekilde geçebilecek. Yeni 9.5 m3' lük karoser seçeneği ile ikinci köprüden geçebilecek hale getirilen Ducato, 2.3 litrelik motoru ile 130 hp güç üretebiliyor.

Yeni gövde seçeneği ile aks mesafesi biraz daha kısalan model, dinamik tasarımı, fonksiyonel iç mekanı ve düşük işletim maliyeti ile dikkat çekiyor.Daha fazla yük kapasitesi ve yüksek görüş alanını Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçebilme özelliği ile birleştiren Ducato, dizel motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

Sınıfının en iyi motorlarından birisi olan 2.3 multijet ile güçlendirlen Ducato, 130 hp güç ve 320 nm tork üretebiliyor.6 ileri manuel vites ile kombine edilen ünite, düşük yakıt tüketimi ile de müşterileri cezbediyor.

Yeni Ducato' nun özellikleri arasında akıllı cihaz tutucu,soğutmalı eşya gözü, bardak tutucular, büyük eşya gözleri, kol dayama, Bluetooth yer alıyor.Güvenlik özellikleri arasında ise elektronik denge kontrolü, devrilme önleyici, yük dağılımı kontrolü, yokuş kalkış desteği gibi donanımlar sunuluyor.

Fiat Ducato Van 9,5 m3, 124 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.