2019 Honda HR-V Yurt Dışı Fiyat ve Özellikler

Geçen ay tanıtılan 2019 Honda HR-V, Amerika’da sadece 20 bin dolardan satışa sunuluyor.
25-07-2018 09:47 - 22214 Okundu

Güncellenmiş kompakt SUV, 20.520 dolardan başlayan fiyatlar ile showroomlardaki yerini aldı.Başlangıç modeli ön tekerlekten çekiş sistemi ile satışa sunuluyor.

Stil olarak, 2019 HR-V, revize edilmiş tamponlar, farlar ve ızgara ile yenilenmiş bir ön bölüm ile geldi.Arkada ise yeni lambalar yer alıyor.LX ve EX donanım paketlerinde ise  yeni 18 inçlik jantlar, parlak siyah aynalar ve bal peteği tasarımlı ızgara tercih edilebiliyor.Ayrıca led farlar, koyu krom kaplamalar, led sis farları, 17 inç alaşım jantlar da listede yer alıyor.

Kabinde ise Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı, yeni koltuk döşemeleri, 7 inçlik Display Audio sistemi ve büyük bir dijital gösterge paneli yer alıyor.

Motor ise aynı kaldı. 141 hp’ lik 1.8 litrelik dört silindirli motorun satışına devam edilecek.Araç isteğe göre otomatik vites ve AWD sistemi ile de satın alınabilecek.

Güvenlik özellikleri arasında ise Adaptive Cruise Control (ACC), Çarpışma Önleyici Fren Sistemi (CMBS), Şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarı sistemi gibi donanımlar yer alıyor.