2019 Hyundai i30 N Fastback’ in İlk Özellikleri Açıklandı

Hyundai, N ailesini genişletiyor.
27-07-2018 14:03 - 13563 Okundu

Hyundai, N logosu altında geliştirdiği yeni modeli i30 N Fastback’ in ilk görsellerini ve özelliklerini kamuoyu ile paylaştı.

Koreli otomobil üretisicisi, beş kapılı coupenin geliştirilmesi için Avrupa’daki yolları kullandıklarını belirtti.Özellikle Almanya’daki Nurburgring test pisti, en çok test edilen yollardan birisi.

Performans ve dayanıklıklık testlerini neredeyse bitiren Hyundai,  bu modelinde 2.0 litrelik dört silindirli ünite kullandı.Baz model büyük ihtimalle 246 hp güç üretecek. Performans paketi ise 271 hp gücünde olacak.

i30 N Fastback’ in dış tasarımında büyük hava girişleri, derin yan eşikler, arka difüzör, kanat ve daha büyük tekerlekler yer alacak.Agresfi gövde yapısıyla markanın en dikkat çekici modellerinden birisi olması beklenen 2019 i30 N Fastback, hatchback modelde kullanılan adaptif süspansiyon ve sürüş modlarını kullanacak.Hatchback model 0-100 km/s hıza 6.1 saniyede ulaşabiliyor.Sedan versiyon ile biraz daha yüksek bir değere sahip olabilir.

Hyundai, i30 N Fastback'in bu yıl içinde  tanıtılacağını ve daha fazla bilginin yakın zamanda içinde paylaşılacağını da belirtti.