2019 Hyundai i40 Fiyatı Ne Olur?

Yeni 2019 Hyundai i40, keskin tasarım çizgilerine sahip olacak.
18-07-2018 12:44 - 19078 Okundu

Hyundai, Nürburgring'de yeni dört kapılı bir sedan modeli test etmeye başladı.Orta büyüklükteki modelin yeni i40 olduğu tahmin ediliyor.

Tasarım olarak, bu yılın başlarında Cenevre’de tanıtılan şık görünümlü Le Fil Rouge konsepti örnek alınacak. Kapı kolları ve yan camlar arasındaki sütunlar, konsept ile aynı görünüyor.

Bagaj kapağı üzerinde yer alan spoyler da benzer bir tasarıma sahip. Ancak ızgara malesef yeni bir tasarıma sahip olmayacak. Farlar ile az da olsa farklılık gösterecek.

Yeni İ40, selefine göre daha yüksek kaliteli malzemeler ile tasarlanacak.Recora koltuklar, modern güvenlik ve bağlantı sistemleri yeni modeli donanımlarını oluşturacak.

Koreli otomobil üreticisi, yeni otomobilinde hem hibrit hem de tam elektrikli versiyonlar kullanacak.Ayrıca benzinli ve dizel üniteler de yine motor skalasındaki yerini alacaktır.

Yeni modeli fiyatları eğer Türkiye’de satışa sunulursa büyük ihtimalle i30’ dan pahalı olacaktır.2019 i40 modeli yüksek ihtimalle Elantra modelininkine benzer bir fiyat listesine sahip olacak.Belki çok az daha pahalı olabilir.