2019 Hyundai Santa FE Dizel Fiyatı ve Özellikleri

Malesef ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.
04-07-2018 22:55 - 19392 Okundu

Yeni Hyundai Santa Fe, 1 Eylül'de İngiltere'de satışa çıkacak. Fiyatı ise 33 bin 435 Sterlin. Türkiye'de ise en az 250 bin TL dolaylarından satışa sunulacaktır.

Yeni nesil Hyundai Santa Fe, küçük suv modeli Kona'dan bazı tasarım çizgilerini ödünç almış.Ayrıca yeni ekipman ve güvenlik özellikleri sunarken, iç mekanda sürücüye ve yolculara daha fazla alan verilmek üzere yeniden tasarlanmış.Malzemelerin kalitesi ve yumuşaklığı da arttırılmış.

Hyundai' nin kendi geliştirdiği 2.2 litrelik dizel motor ile satışa sunulan Santa FE, 197 hp güç ve 440 nm tork üretebiliyor.

Yeni Hyundai Santa Fe, ön ve arkadan çekişli versiyonlarda altı ileri manuel veya sekiz ileri otomatik şanzımanla satışa sunuluyor.Emisyon deperi ise 150 g/km daha az olarak açıklandı.

 Sport, Comfort ve Eco sürüş modlarına sahip yeni model, standart olarak uzun bir donanım listesine sahip. Yedi koltuk, arka görüş kamerası, çift bölge klima kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, deri direksiyon, otomatik ön cam silecekleri, Apple CarPlay ve Android Auto, cruise control, Lane Keep Assist (LKA) gibi özellikler, acil durum fren sistemi ve daha fazlası giriş seviyesi paketinde standart olarak veriliyor.

Sekiz vitesli otomatik şanzıman ile donatılmış modeller Smart Cruise Control ve elektrikli park freni ile satışta sunuluyor.Daha üstteki donanım paketlerinde ise 19 inç alaşım jantlar, panoramik açılır tavan, havalandırmalı ön koltuklar  ve yolcular için ekranlar yer alıyor.