2019 Hyundai Santa Fe Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Hyundai, yeni donanımlar ile satışa sunduğu Santa Fe modelinin fiyatını değiştirmedi.
10-11-2018 08:08 - 15062 Okundu

Hyundai' nin bir dönem Türkiye'de de satışa sunduğu modeli Santa Fe, 2019 model yılı için 7 kişilik olarak geldi.

İsminin sonuna XL eki alan 2019 Hyundai Santa Fe, 8 inçlik dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebilen daha yetenekli bir bilgi-eğlence sistemine kavuştu. Artık daha hızlı bir işlemci, trafik akışını gösteren sistem ve abonelik gerektirmeyen bir işleyiş ile kullanılabiliyor.Ayrıca kişiselleştirilebilen "Sık Kullanılanlar" menüsüne de sahip.

2019 Hyundai Santa Fe XL, geçen sene olduğu gibi bu sene de 31.830 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

2019 Hyundai Santa Fe XL ' in standart özellikleri arasında, 18 inç alaşım jantlar, Yokuşta Kalkış Kontrolü, Yokuş Aşağı Fren Kontrolü, otomatik farlar,, anahtarsız giriş, filmli arka camlar, Android Auto ve Apple CarPlay, 90 gün deneme sürümlü Sirius XM Radyo, Bluetooth eller serbest sistemi, çekme kapasitesine sahip römork paketi,  Hyundai' nin Blue Link hizmetlerinin yer aldığı 3 yıllık ücretsiz deneme sürümüne sahip sistem yer alıyor.

Ultimate donanım paketini tercih edenler ise LED arka lambalar, 19 inç alaşımlı jantlar, panoramik sunroof, üstün ses sistemi ve daha fazlasını satın almış olacaklar.

Yeni modelde tek bir motor seçeneği yer alıyor. 3.6 litrelik GDI ünite, 290 hp güç üretiyor. 6 ileri otomatik şanzıman ile vites seçeneği.Daha önce olduğu gibi, dört tekerlekten çekiş sistemi mevcuttur.