2019 Mercedes Sprinter Özellikleri Belli Oluyor

Yeni bir video sızdırıldı.
04-02-2018 13:51 - 20642 Okundu

Daha önce kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 2018 Sprinder' ın şimdi de bir videosu paylaşıldı.

Önceki görsellerde yer alan kokpit ile videodaki kokpitin aynı olması, test modelinin çok da değişmeceyeği anlamına geliyor diyebiliriz. Kokpit bölümünde binek otomobillerden de parçalar alan Yeni Sprinter, üç kollu direksiyon sistemine sahip.Ayrıca metalik görünümlü trip parçalar ve büyük bir yol bilgisayarı da dikkat çeken detaylar arasında.

Kabinden devam edecek olursak, geniş bir bilgi-eğlence ekranı görüyoruz.Havalandurma kumandalarının üzerinde yer alan ekranın dışında USB girişleri ve eşya saklama gözleri de önceki modele göre farklılık gösteriyor.Pro Connect sistemi ile donatılan Yeni Sprinter, böylece sürücünün filo yöneticileriyle iletişim kurmasını sağlıyor.

Dış tasarımda da binek modellerinden izler göreceğimizi tahmin ediyoruz. Ancak malesef videoda dış tasarım ile ilgili birşey görünmüyor.

Türkiye'de daha çok servis aracı olarak kullanılan Sprinter, yeni kasası ile daha iyi bir konfor sunacaktır.Ancak fiyatlarının uygun olması halinde satışlar yüksek olacaktır.Aksi takdirde VW Crafter, Renault Master gibi rakipleri, Sprinter' ın önüne geçebilir.