2019 Nissan Juke Ne Zaman Gelecek

2019 Nissan Juke, markanın en çok satan crossover modellerinden birisi.
20-12-2018 08:50 - 14736 Okundu

Nissan' ın sonbahar mevsiminde tanıtmasını beklediğimi Yeni Juke' un tanıtım zamanı 1 sene ertelendi. Bu nedenle 2019 yaz mevsimine kalan Juke' un tanıtımı için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Renault ve Nissan ortaklığı ile birlikte geliştirilen CMF-B platformu üzerinde geliştirilen 2019 Juke,  tamamen yenilenmiş olarak gelecek. Yeni platform sayesinde motor seçeneklerini de değiştirecek olan model,  hibrit seçeneği ile de gelecek.

Hibrit versiyonu ile emisyonsuz sürüş imkanı tanıyacak olan model,  1.5 dizel ve 1.0 litrelik benzinli üniteler ile de yoluna devam edecek. AutoExpress'te  çıkan habere göre yeni Juke 1.6 litrelik 4 silindirli ünite ile de gelecek. Yeni ünite 190 hp gücünde olacak.

TASARIM

Baştan aşağı yenilenecek olan model,  sıradışı tasarımını korumaya devam edecek.Nissan' ın tasarım dilini Juke' un tasarımı ile kombine edilecek.Yeni Qashqai ve X-TRAİL modellerindeki ön fasya tasarımı, Juke modelinde de kullanılacak.

Şuanki modelin iç hacmi bazı müşteriler tarafından dar bulunuyor. Bu nedenle yeni Juke' da iç hacim biraz daha geniş olacak.

Yeni Juke, İngiltere'deki Sunderland fabrikasında üretilecek.