2019 Nissan Micra Otomatik Şanzıman Özellikleri Açıklandı

Yeni Micra artık daha sportif bir versiyon ile de satın alınabilecek.
29-01-2019 09:20 - 21680 Okundu

Nissan, yeni kasa Micra modelini henüz Türkiye'de satışa sunmadı.Ancak bazı pazarlarda artık 1.0 litrelik benzinli motor ile satışa sunulacak.Bu ünite üstelik otomatik vites ile kombine ediliyor. Diğer yandan donanım paketi olarak artık sportif bir versiyon da bulunuyor.

3 silindirli ünite ile yollara çıkacak olan model, artık  daha iyi bir yakıt ekonomisi sunacak. Ayrıca emisyon değerlerini de düşüren model,  düşük hacimli motoruna rağmen yüksek bir performans sunuyor. 

1.0 litrelik ünite, artık 100 hp gücünde ve 160 nm tork üretebiliyor. Eskiden ise 90 hp ve 150 nm tork üretebiliyordu. Aracın yakıt tüketimi ise 6.0 litreden 5.6 litreye düştü. Emisyon değeri ise artık 103 g/km. Aracın vites seçimi ise 5 ileri manuel yerine CVT olarak açıklandı.

Sportif bir tasarıma sahip olan yeni Micra,  17 inç’lik çelik jantlar, yeniden ayarlanmış ve bir miktar da alçaltılmış olan süspansiyonlar, daha tepkili direksiyon sistemi ,karbonfiber görünümlü ayna kapakları, çelik jantlar, karartmalı arka camlar, ön sis farları, Alcantara spor koltuklar, anahtarsız giriş ve N-Sport amblemleri gibi tasarım özelliklerine sahip.