2019 Skoda Kamiq Fiyatı ve Özellikleri Ne Olacak

Skoda, yeni suv modeli çıkarmaya hazırlanıyor.
19-04-2018 07:48 - 22068 Okundu

Skoda, Kodiaq ve Karoq modellerinin ardından bir yeni model daha kolları sıvadı. Kamiq adı verilen yeni suv modeli sadece Çin’ e özel bir model olacak. Küçük bir suv olmasından dolayı tam bir şehirli aracı olan Kamiq, Pekin Otomobil Fuarı’nda örtüsünü kaldıracak.

Karoq modelinin altında konumlandırılacak olan 2019 Kamiq, büyük ihtimalle keskin çizgilere sahip bir tasarım ile gelecek. Yayınlanan görsellere göre Karoq modelinden daha şık bir suv ile tanışacağız.Fakat iki model birbirinden çok farklı olmayacak. Ön farlar ve tavan yapısı ikisinde de aynı olacak.İç mekanda da yine Karoq modelinden bildiğimiz 7 inçlik multimeyda ekranı yer alacak.

2019 Skoda Kamiq Motor Seçeneği

Yurtdışında çıkan haberlere göre Yeni Kamiq, 1.5 litrelik benzinli motor ile yollara çıkacak. Toplamda üreteceği beygir gücü ise 110 hp.Vites seçeneklerinde ise 6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik yer alacak.

Çin’deki pazarın potansiyelini kullanmak isteyen Skoda, bu pazara oldukça fazla yatırım yapıyor.Çünkü Skoda’nın sattığı her 4 modelden birisi Çin’de satılıyor.Fiyatı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı ancak Karoq modelinden daha ucuz bir fiyata satışa sunulacağı kesin.