2019 Toyota Corolla Hatchback Fiyatı Açıklandı

Toyota, yeni Corolla’ nın siparişlerini ilk olarak İngiltere’de almaya başlayacak.
03-12-2018 08:03 - 17271 Okundu

Japon marka, yenilediği modeli Corolla’ nın teslimatlarına 2019 yılında başlıyor. Hem station wagon hem de  hatchback gövde seçenekleri ile satışa sunulan model, sedan olarak ise daha sonra piyasaya çıkacak.

Hatchback kasa seçeneğinde 21.300 Sterlin’ den başlayan fiyatlar ile siparişe açılan model, station wagon olarak ise 22.570 Sterlin’ den satın alınabiliyor.

Standart özellikler arasında otomatik LED farlar, 16 inç alaşım jantlar, çift bölgeli klima, DAB radyo,  geri vites kamerası, 8 inç bilgi-eğlence sistemi, 2 inç TFT ekranı ve bel desteği olan ısıtmalı koltuklar yer alıyor.

22.350 Sterlin fiyat etiketine sahip olan versiyon ise akıllı park yardımı, park sensörü, navigasyon ve 7 inç TFT çoklu bilgi ekranı gibi özelliklere sahip. Orta sınıf bir donanım paketi isteyenler ise 23,375 Sterlin fiyata sahip Design donanım paketini satın alabilecekler.Bu pakette 17 inç alaşım jantlar, LED ön sis lambaları, yağmur algılama silecekleri, otomatik karartmalı dikiz aynası, otomatik katlama işlevi olan ayarlanabilir ısıtmalı yan aynalar ve opsiyon sahilinde panoramik cam tavan yer alıyor.

Ön Çarpışma Sistemi, düşük hız fonksiyonlu Adaptif Hız Sabitleyici, şerit takip sistemi, trafik levhası tanıma sistemi gibi güvenlik özellikleri standart olarak veriliyor.