2019 Volkswagen T-Cross Fiyat Ne Olur? Testlerde Sona Geliniyor

Volkswagen, yeni modelini bu yıl içinde Avrupa’da satışa sunacak.Türkiye’ye gelişi ise 2019 yılını bulacak.
30-05-2018 08:16 - 19987 Okundu

Volkswagen, suv segmentindeki varlığını biraz daha genişletiyor. T-roc modelinin ardından şimdi de T-Cross modelini tanıtmaya hazırlanan Volkswagen, yeni modelinin testlerine devam ediyor.Yeni Crossover modeli T-Roc modelinde kullanılan tasarım çizgilerini kullanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda T-Cross Breeze konseptinin üretim versiyonu olan T-Cross,  konsepte yer alan köşeli farlar ile geniş ızgaraya sahip olacak.Kare şeklinde hava girişleri de görülen modelin, tasarımı kutu şeklinde denilebilir.Ancak şuan modelin çok da heyecan verici bir tasarıma sahip olmadığını söyleyebiliriz.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Henüz resmi açıklama yapılmamış olsa da yeni 2019 T-Cross, Polo ve Ibiza modellerinde kullanılan üniteler ile yollara çıkacak. 1.0 TSI, 1.6 dizel ilk etapta satışa sunulacak olan motor seçenekleri.Ancak ilerleyen yıllarda hibrit bir ünite seçeneği motor skalasındaki yerini alabilir.

FİYAT

Fiyat konusunda konuşmak için biraz erken olsa da tahminlerimize göre yeni model,130 bin TL civarlarından başlayan bir fiyat listesine sahip olacaktır.Ancak Euru kuru çok fazla yükseliş gösterirse başlangıç fiyatı da yükselecektir.