2019 Volkswagen T-Cross SUV Fiyatı Ne Olur 2018-06-04

Yeni Volkswagen T-Cross SUV, plug-in hibrit teknolojisini destekleyen, T-ROC modelinde de kullanılan platform üzerinde geliştiriliyor.
03-06-2018 21:57 - 19720 Okundu

Volkswagen' in yeni suv modeli olan T-CROSS, bu yılın ikinci yarısında tanıtılacak.Büyük ihtimalle Eylül ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak. 2019 yılında da satışlarına başlanacak.

Seat Arona' ya rakip olan yeni modelin casus çekimlerinden anladığımız kadarıyla genel tasarımında sona gelinmiş. Son dokunuşları yapılan model, Volkswagen' in en küçük suv modeli olacak.Bu modelin üzerinde T-ROC, Tiguan ve Touareg yer alacak.

Küçük suv segmenti son 18 aydır büyük bir gelişim kaydediyor.Özellikle Opel, Kia, SEAT, Citroen gibi markaların yeni küçük suv modelleri, bu segmentin giderek gelişmesini sağlıyor.

TASARIM

2018 Volkswagen T-Cross SUV, T-roc modelinde gördüğümüz entegre far ve ızgara tasarımı ile gelecek.Ayrıca tavanda, tekerleklerde ve kabinde birçok kişiselleştirme seçeneği bulunacak.

KABİN

Casus çekimlere göre, yeni suv, Seat Arona'daki gibi bir tasarım benimseyecek..Ancak bu modele göre biraz daha geniş bir kabine sahip olacak.MQB platformu üzerinde geliştirilen model, benzinli ve dizel motorlar ile satışa sunulacak.Hibrit versiyonu da birkaç sene sonra görebiliriz.

1.0 litrelik benzinli motor ile 75 bhp ile 115 bhp arasında değişen güç seçenekleri sunacak olan model, manuel ve otomatik vites seçenekleri ile tercih edilebilecek.