2019 Volkswagen T-Cross Üretime Hazır

Volkswagen, suv sayısını arttırıyor.
23-07-2018 08:42 - 21487 Okundu

Volkswagen’ in crossover ailesi, üç olan üye sayısını dörde çıkartıyor. Touareg, Tiguan ve T-ROC modellerinin ardından şimdi de bu sonbaharda T-CROSS modeli gelecek.

Geçtiğimiz günlerde Nurburgring'deki testlerde görüntülenen T-CROSS, Hyundai Kona, Peugeot 2008, Renault Captur ve Nissan Juke gibi modeller ile rekabet edecek.Bu nedenle işi bir hayli zor gibi gözüküyor.

Casus kameralar tarafından çekilen videoya göre, yeni T-CROSS, büyük tanıtımına hazır gibi.Önceki casus görsellere göre daha fazla kamuflaj ile görüntülenen yeni model, Tiguan’a benzeyen farlara sahip olacak.Ayrıca yeni Volkswagen modellerinde gördüğümüz ızgara tasarımını yine bu modelde de göreceğiz.

T-CROSS kabinde ise Polo ile benzer bir tasarıma sahip olacak.Ancak T-ROC modelinden daha fazla özellik ve donanım özelliği alacak.Ortada bir bilgi-eğlence ekranı ve dijital gösterge paneli en önemli özelliklerinden olacak.

Motor yelpazesi ise 1.0 litrelik TSI, 1,5 litrelik TSI ve 2.0 litrelik TSI, 1.6 litrelik TDI ve 2.0 litrelik TDI ünitelerden oluşacak.

Elektrikli bir motor seçeneğinin de önümüzdeki yıllarda gelmesi bekleniyor.Satışlar ise 2018 sonunda başlayacak.