2020 Ford Puma Titanium X Özellikleri Açıklandı

Ford, yeni modelinin yeni bir versiyonunu tanıttı.
06-09-2019 08:42 - 19076 Okundu

Ford, yeni suv modeli Puma'nın en donanımlı versiyonunun örtüsünü kaldırdı. Birkaç önce tanıtılan 2020 Puma,  Frankfurt Otomobil Fuarı'nda otomobilseverler ile buluşacak. İlk olarak ST-Line  X donanım paketini tanıtan Ford, şimdi de Titanium X' in örtüsünü kaldırdı. 

Bu donanım paketi diğer paketlere göre daha fazla özelliğe sahip olduğu için müşterilerin daha fazla ilgisini çekebilir. Çıkarılabilir ve yıkanabilir koltuk kılıflarına sahip olan model, bel masaj fonksiyonu da sunuyor.Ayrıca kablosuz telefon şarj özelliği, elektrikli bagaj kapağı, 10 hoparlörlü 575W'lık Bang&Olufsen ses sistemi, 10 kollu 18 inç'lik jantlar aracın diğer özellikleri arasında.

Parlak gövde detayları ve krom çerveveler Titanium X'i diğer donanım paketlerinden ayırıyor.Ayrıca kapılar açıldığında yan aynalar zemini aydınlatıyor.

MOTOR ÖZELLİKLERİ

Yeni Puma Titanium X' in kaputunun altında 1.0 litrelik motor bulunuyor.Bu motor 123 hp ve 153 hp olarak iki farklı seçenek sunuyor.Bu motorun 11.5 KWH' lik elektrikli motor ile kombine edildiğini de belirtelim.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

Şerit takip asistanı, yol kenarı tespit sistemi, çarpışma öncesi desteği, yaya algılama sistemi, adaptif hız sabitleyici, şerit ortalayıcı ve trafik levhaları okuyucu gibi özellikler de standart olarak beriliyor.