2020 Honda Jazz Testlere Başladı, Fiyat Listesi

Honda' nın mini modeli Jazz, 2019 model yılı için yenileniyor.
27-09-2018 09:22 - 18473 Okundu

Honda' nın Türkiye'deki modellerinden biri olan Jazz, yeni tasarım ve donanım özellikleri ile gelmeye hazırlanıyor.Yoğun kamuflaj ile görüntülenen 2019 Honda Jazz, hatchback sınıfı için sınırları yeniden çizebilir.

Yaoğun kmauflajı, sahte paneller ile kombine eden 2019 Honda Jazz, bazı tasarım detaylarını saklayamamış.Geniş ve yuvarlak projektörler, sinyaller için ayrılmış ön farlar üzerindeki şerit ilk dikkat çeken detaylar arasında.A sütunu üzerinde ise herhangi bir değişiklik yapılmamış. Selefindeki kesik hala kullanılıyor.

Arka bölümde de yine yoğun kamuflajdan dolayı çok fazla birşey görünmüyor.Ancak stoplarda birtakım değişiklikler bekliyoruz.Ayrıca selefinde dikey olan stop lambaları, artık yatay olarak konumlandırılmış.

2019 sonbaharında Japonya'da satışa sunulacak olan model, ardından da Avrupa pazarında satışa sunulabilir. Türkiye'de atmosferik motor ile satışta bulunan Jazz, 1.0 litrelik turbo ünite ile gelebilir.Civic modelinin bazı versiyonlarında bu motoru kullanan Honda, bu motora 125 hp güç yüklemiş.Hibrit motor seçeneği de aileye eklenebilir.Ancak tek motor ile mi yoksa çift motor ile mi gelecek henüz belli değil.