2020 Kia Cadenza-K7 Özellikleri Açıklandı

Kia, makyajlanan modelinin örtüsünü kaldırdı.
19-06-2019 13:52 - 19471 Okundu

Kia Güney Kore’de makyajlanan K7’yi resmi olarak tanıttı.Hatta makyajlamanın değiştirdiği şeylerden birisi de modelin ismi oldu.

Kore'de K7 Premier olarak satışta olan premium sedan,  bu yıl içinde Kuzey Amerika’da da satışa sunulacak.Ancak K7 ismi yerine 2020 Cadenza olarak piyasaya girecek.

Kia tarafından yayınlanan resmi fotoğraflarda aracın yeni ön ve arka tasarıma sahip olduğu görülüyor. Kabinde de bazı değişimler yapılmış.

DIŞ TASARIM

Yeni agresif bir ızgara, şık led farlar, yeni led stoplar ve yeniden tasarlanan tamponlar aracın genel tasarımını oluşturuyor.

KABİN 

İç mekan da güncellemelerden payını aldı.Yeniden tasarlanan orta konsolda 12.3 inçlik bilgi-eğlence sistemi yer alıyor.Ayrıca dijital kokpit, yeniden tasarlanmış çok işlevli direksiyon simidi ve 7 ileri vites kolu aracın diğer tasarım unsurları. Hava menfezlerinin bile tasarımı değiştirilmiş.

MOTOR

Kaputun altında da önemli değişiklikler yapıldı. 25 GDi motor 8 ileri otomatik vites ile kombine ediliyor.İkinci seçenek olarak 3.0 litrelik V6 ünite bulunuyor.Hibrit motor seçeneği de üçüncü sırada yer alıyor.Dizelseverler ise 2.2 litrelik üniteyi tercih edebilecek.ki