2020 Kia Telluride’ ın Yeni Videosu Geldi

Kia, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2020 Telluride'i tanıtmak için hazırlanıyor.
19-12-2018 11:58 - 21533 Okundu

SEMA ve New York Moda Haftası'nda konseptiyle ön izlenen 2020 Telluride önümüzdeki baharda satışa sunulacak ve sekiz kişiye kadar oturma imkanı sunacak.

Büyük bir model olarak Telluride, üst düzey bir crossover olarak tanımlanıyor.Yayınlanan videoda dış tasarımın bir kısmını gösteren Kia, özellikle ızgaraya, led çerçeveli farlara ve L biçimli arka lambalara dikkat çekiyor.

İç mekana da kısa bir bakış atmamızı sağlayan marka, yeni modelinde parlak siyah aksanlar, metalik süslemeler ve yüksek kaliteli şalt sistemi ile deri sarılı direksiyon simide yer vermiş.Aynı zamanda kontrast dikişli delikli siyah deri koltuklar da videoda görülüyor.

Kia, performans özelliklerinden henüz bahsetmedi.Ancak 2020 Hyundai Palisade 'da kullanılan motorun aynısı kullanılacak. 3.8 litrelik ünite 291 hp güç ve 354 nm tork üretebilecek. Motor, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşleştirilebiliyor. Vites seçeneğinin 8 ileri otomatik olduğunu da belirtelim.

Diğer öne çıkan özellikler arasında 12.3 inçlik dijital gösterge kümesi, 10.25 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi, Nappa deri döşemeler yer alıyor.