2020 Land Rover Defender’ ın Özellikleri Belli Oluyor

2020 yılında piyasaya çıkacak olan modelin testlerine ara vermeden devam ediliyor.
13-08-2019 08:51 - 17553 Okundu

İngiliz marka Land Rover, Defender modeli için geri sayıma başladı. 2020 yılında kendini gösterecek olan 2020 Land Rover Defender, gelen haberlere göre iki farklı süspansiyon sistemine sahip olacak.Bu süspansiyon seçeneklerinden biri havalı biri de yaylı olacak.Havalı süspansiyonun performansı, yaylı olana göre daha yüksek olacaktır. 

D7U platformu üzerinde geliştirilen 2020 Land Rover Defender, Ranger Rover, Range Rover Sport  ve Discovery modeli ile aynı platformu kullanmış olacak. 

3 kapılı ve 5 kapılı olarak iki farklı versiyon ile gelecek. 5 kapılı versiyonun ayrıca bir de uzun aks mesafesine sahip ikinci bir versiyonu olacak. Aracın jant seçeneklerinin 18 ile 22 inç arasında olacağı da belirtiliyor.

Yeni modelin Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.Ancak Türkiye'deki satışı biraz uzun süre sonra olabilir. Yükselek EURO kuru ve vergiler nedeniyle araç satışları giderek düşüyor.Bu nedenle lüks araçların da satışı düşüş eğilimine giriyor.Durum böyle olunca da yeni modellerin Türkiye'ye gelişi biraz daha zaman alabiliyor.