2020 Mercedes GLB Fiyatı ve Özellikleri 2018-01-22

Yeni GLB, kış testleri sırasında görüntülendi.
22-01-2018 08:31 - 22467 Okundu

Mercedes’ in yeni suv modeli GLB, 2020 model yılına ait olarak satışa sunulacak. Şuan kamuflajlı olarak testlerine devam eden model, ön ve arka bölümlerdeki çıkıntıları ile heybetli bir model olacağını gösteriyor.

GLA modeline göre biraz daha dik bir tavan çizgisi ile tasarlanan model, 7 kişilik oturma kapasitesi ile geniş aileleri de hedef alacak.

GLA modelinde olduğu gibi GLB modelinde de uygun fiyatlı bir politika izlemesi beklenen Mercedes, MFA2 platformu üzerinde geliştiriliyor.

İç kabinde ise A serisi ile benzer bir tasarım göreceğiz.Yeni teknolojileri sade bir kabin ile kombine edecek olan model, MBUX multimedya sistemi ile donatılacak.Yeni GLB’ nin motor seçenekleri A serisi ile aynı olacak.Ayrıca hibrit motor seçeneği ile sıfır emisyonlu GLB modelleri ile de tanışacağız.

GLA modelinin Türkiye' de şuan 206 bin TL' den başladığını düşünürsek, Yeni GLB, büyük ihtimalle 250 bin TL dolaylarından satışa sunulacaktır.Fakat Euro kurunda önemli artışlar başlangıç fiyatlarını etkileyecektir.