2020 Nissan Titan Kamyonet Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Nissan' ın yeni pick up modeli testlere başladı.
14-05-2019 07:36 - 22007 Okundu

Nissan' ın kamyonet modeli Titan, 2020 model yılı için makyajlanıyor. 2016 yılından beri ikinci jenerasyonu ile yollarda olan model, görünüm olarak yine heybetli bir tasarıma sahip. Ön farları ve ızgara tasarımını kamuflaj ile kapatan Nissan, test aracın Ford 150 tasarımı kullanmış gibi görünüyor.

Selefine göre çok fazla değişmesini beklemediğimiz modelde, muhtemelen ön fasya üzerinde birkaç oynama yapılacaktır. Aracın boyutları da selefi ile aynı kalacak.

Kabin içinde ise nasıl bir değişiklik yapılacak henüz bilemiyoruz. Ancak camlarda kamuflaj kullanılmaması kabin tasarımının da aynı kalacağı fikrini veriyor.Kaputun altında da büyük bir yenilik olacağı düşünülmüyor. V6 motor ile yoluna devam etmesi beklenen model, belki beygir ve tork miktarında güncelleme alabilir. Bir de dizel motor seçeneği gelebilir.

Yeni modelin fiyatı da selefi ile aynı civarlarda olacaktır.Nissan Titan fiyatları Amerika'da 30 bin dolardan başlıyor.Uzun dingil mesafesine sahip olan versiyonun fiyatı ise 32 bin dolar.