2021 Fiat Strada Özellikleri Açıklandı, Fiyatı Ne Kadar

Fiat' ın yeni pick up modeli örtüsünü kaldırdı.
10-04-2020 10:35 - 20234 Okundu

Fiat, uzun süredir beklenen modeli Strada' nın tanıtımını internet üzerinden gerçekleştirdi. Toro pick up modelinin altında konumlandırılan yeni model, muhtemelen sadece Güney Amerika pazarında satışa sunulacak.

TASARIM

Ön bölümde ilk dikkatimizi çeken far takımı oluyor. Kaputa yakın olarak konumlandırılan farların hemen üstünde gündüz farları yer alıyor. Izgara üzerinde Fiat logosu yerine büyük harflarle yazılmış FIAT yazısı bulunuyor. Arka bölümünde köşeli stop lambaları, ön camın arkasından başlayan ve römorka kadar uzanan bir ray şeridi görüyoruz. 4 kapılı versiyon ile piyasa sunulan model, 2 kapılı versiyon olarak da üretilecek.

BOYUTLAR

Yeni modelin boyu 4480 mm olarak açıklandı. Ford  Ranger ve VW Amarok gibi modellerin uzunlukları ise 5 metreden daha uzun.Bu da Fiat' ın Strada modelinin şehiriçinde daha tercih edilebilir bir olabileceğinin sinyallerini veriyor. Römork boyutları ise 1173 mm uzunluk, 1059 mm genişlik.

MOTOR ÖZELLİKLERİ

Giriş seviyesinde  1.4 litrelik benzinli motor yer alıyor.Bu motor 88 hp gücünde ve 123 nm tork üretebiliyor. 1.3 litrelik bir diğer seçenek ise 110 hp güç ve 139 nm tork üretebiliyor.

FİYAT,

Yeni modelin fiyatı Brezilya'da 70 bin Brezilya Rieali' nden başlıyor.Bu da yaklaşık 90 bin TL' ye denk geliyor.