2021 Hyundai Santa Fe Özellikleri Açıklandı, Fiyat Ne Olur

Yeni Santa Fe örtüsünü kaldırdı.
03-06-2020 08:28 - 22477 Okundu

2 senenin ardından yenilenen Santa Fe,  bu sefer tasarımında olduğu kadar teknik altyapısında da değişime uğradı. 

Tasarımına baktığımızda ilk olarak  ön kısmın değiştiğini görüyoruz. Selefine göre daha çekici bir model halini alan Santa Fe, ikiye bölünmüş far takımı, T şekilli led gündüz farları ile ön bölümünü oluşturuyor. Tekerleklerinde ise 20 inçlik yeni alaşım jantlar bulunuyor.

Ön bölümde yaşanan değişim arka bölümde de devam ediyor. Stop lambalarında yeni grafikler ve bagaj kapağı boyunca uzanan led ışıklandırma aracın yeni tasarım özellikleri arasında yer alıyor. 

Zemin Modu denilen yeni bir teknolojiye sahip olan Santa Fe, böylece sürücünün komutları ile kar, kum, çamur ve pek çok mod arasında geçiş yapabilecek ve daha iyi performans elde edilmesini sağlayacak.

Kabinde ise 10. 25 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, 12.3 inçik dijital gösterge paneli, vites kolu yerine fiziksel tuşlar aracın kabini daha şık gösteriyor.

Yeni modelin fiyatları henüz belli değil.Ülkemizde satışları durdurulan Santa Fe, yeni kasa seçeneği ile gelecek mi bilemiyoruz.Ancak gelirse fiyatlarının Tucson'dan daha pahalı olacağını belirtmek gerekiyor.