2021 Kia Sorento’ nun Görselleri ve Bazı Özellikleri Yayınlandı

2021 Kia Sorento'nun ilk resmi fotoğrafları, Otomobil Fuarı'ndan önce paylaşıldı.
17-02-2020 12:29 - 20517 Okundu

Son zamanlarda kamuflajlı olarak defalarca görüntülenen 2021 Kia Sorento, selefinden çok farklı görünüyor. Daha çarpıcı bir görünüme sahip olan model, ön bölümde yeni farlara, led gündüz sürüş farlarına ve "kaplan burun" ızgaraya sahip.

Kia, 2021 Kia Sorento’ nun dingil mesafesini uzattığını, ön ve arka çıkıntıların ise kısaltıldığını söylüyor. SUV’ nin kenarları ve arka yan camları daha keskin çizgiler ile tasarlanmış. Arka bölümde ise bölünmüş stop farları, tavandan uzanan bir spoyler ve dikkat çekici bir "SORENTO" rozeti bulunuyor.

Kia ayrıca aracın yeniden tasarlanan iç mekanının görüntülerini de yayınladı.  Yeni kabinin merkezinde büyük 10.12 inçlik dokunmatik ekranlı bir eğlence-eğlence sistemi bulunurken, altında bazı fiziksel klima ve ısıtma kontrolleri yer alıyor.Sürücüler aynı zamanda  12,3 inç dijital gösterge panelinin keyfini çıkartabilirler.

Güney Koreli otomobil üreticisi henüz 2021 Sorento’ nun teknik özelliklerini açıklamadı.Ancak gelen haberlere göre, Optima Hybrid modelinde kullanılan 2.0 litrelik turbo ve elektrikli motor, Yeni Sorento’ nun motor seçeneklerinden birisi olacak.

Yeni Sorento’ nun tüm özellikleri 3 Mart 2020’de açıklanacak.