2021 Mercedes-Benz Citan Testlere Başladı

Geçen yıl onay almıştı.
10-03-2020 11:02 - 15622 Okundu

Mercedes, 2019 yılında Citan modeli için yeşil ışık yakmıştı. Bugünlerde ise İskandinavya’daki soğuk hava testlerini gerçekleştiriyor. Hatta modelin kamuflajlı ilk görüntüleri de elde edildi.

2021 Citan’ ın Renault Kangoo'nun daha modern bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz.Benzer öçlüçere sahip olan Citan, önde ve arkada yeni bir tasarım ile gelecek.

Megane modelinde de kullanılan CMF-C platformunun üzerinde geliştirilen 2021 Citan, kargo hacmini arttırmak için  bu platformun farklı versiyonunu kullanacak. Ayrıca arkada oturan yolcular için geniş bir diz ve baş mesafesi sunulacak.

KABİN ÖZELLİKLERİ

Yeni modelin modern bir bilgi-eğlence sistemi ve çeşitli güvenlik destek sistemleri olmak üzere yeni teknolojiler ile donatılacağını biliyoruz. Ayrıca üst donanım paketlerinde daha iyi kalite ve daha iyi malzeme kalitesi kullanılacaktır.

Citan’ ın motor seçenekleri arasında benzinli ve dizel motorlar yer alacak. Ayrıca Kangoo modeli için de kullanılacak olan hibrit ünitenin Citan’ın da seçenekleri arasında yer alması bekleniyor.