2022 Skoda Karoq Fiyatı Yayınlandı

Yenilenen Skoda Karoq, 799 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
07-02-2022 05:36 - 19683 Okundu

Makyajlı Skoda Karoq fiyatları 799.000 TL'den başlıyor ve üç donanım seviyesi ile piyasaya sunuluyor. Orta yaş güncellenmesi, revize edilen dış tasarım, modern bir kabin ve daha verimli motorlar sunuyor. 

2022 Skoda Karoq, Hyundai Tucson ve Nissan Qashqai'nin de bulunduğu zorlu bir segmentte yer alıyor. 

Baz model için başlangıç fiyatı 799.000 TL. Standart özellikler arasında 17 inç alaşım jantlar, "dinamik" göstergelere sahip LED farlar ve arka lambalar, Smartlink ve kablosuz Apple Carplay işlevine sahip sekiz inç dokunmatik ekran, dijital gösterge paneli ve arka park sensörleri bulunuyor.

Bir üst donanım paketinde ise 18 inç alaşım jantlar, ısıtmalı koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi, Skoda'nın katlanır 'Varioflex' arka koltukları, anahtarsız giriş ve 'Park Paketi' bulunuyor.

Karoq'un Sportline donanım paketi ise en modern versiyon. Bu donanım paketinde Matrix LED farlar, panoramik açılır tavan, led iç aydınlatmalar, elektronik bagaj kapağı bulunuyor. Kaputun altında, 2.0 litrelik benzinli motor bulunuyor ve bu motor 187 hp güç üretiyor. Ayrıca DSG otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi de bulunuyor.

Yeni Skoda Karoq, ön uçta, altıgen bir ızgara ve daha ince farlar ile donatıldı. Yeni aerodinamik alaşım jant tasarımları, 17-19 inç arasında değişiyor.

KABİN

İçeride artık 8 inçlik dijital gösterge paneli standart olarak sunuluyor. Daha geniş ekran isteyenler için 10.25 inçlik ekran ise opsiyon listesinde yer alıyor.Ayrıca yeni led ortam aydınlatma paketi ve elektrikli hafızalı koltuklar da sunuluyor.

Yeni Skoda Karoq'un sürücü destek sistemleri de güncellendi. Sürücü destek sistemleri listesi, otonom acil frenleme, çarpışma uyarı sistemi, trafik işareti tanıma, şerit takip sistemi, hız sabitleyici ve 360 derecelik bir kamera içeriyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Skoda Karoq'a baz versiyonda 1.0 TSI benzinli ünite güç veriyor. Bu ünite 108 hp güç üretirken, manuel şanzımanla sunuluyor. 1.9 litrelik TSI ünite ise 148 hp güç üretiyor.2.0 litrelik benzinli motor ise 187 hp gücünde ve 7 DSG otomatik şanzıman ile eşleştiriliyor. 

Dizel cephesinde ise 2.0 litrelik TDI ünite, 115 veya 148 hp üreten iki seçenek sunuyor.