2023 Audi A4 Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur?

Alman marka, yenilenmiş 2023 Audi A4'ü önümüzdeki yıl tanıtacak.
23-01-2022 11:44 - 13461 Okundu

Audi, 2023 model yılı için 2023 Audi A4'ü geliştirmeye devam ediyor. Raporlara göre yeni bir tasarım, yenilenmiş bir iç mekan ve hibrit motor seçenekleri ile donatılacak.

Ön uçta, daha modern bir far seti ve daha düzgün bir alt ızgara bulunacak. Ayrıca pürüzsiz bir kaput ve farların altında dikey hava çıkışları yer alacak.

Bu Avant station, dik eğimli bir arka cama ve daha sportif bir görünüm için entegre bir tavan spoylerine sahip.Ayrıca led üniteler de üretim versiyonunda yer alacak.

Kabinde de önemli değişiklikler yapılacak. Fiziksel düğmelerin sayısı azaltılacak.Yeni bir gösterge paneli ve dokunatik ekran ile tasarlanmış bir orta konsol bekliyoruz. Ayrıca yeni A4, sadece otomatik şanzımanla gelecek.

Kaputun altında da büyük değişiklikler bizleri bekliyor. MLB platformu üzerinde geliştirilen 2023 Audi A4, 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motorunun güncellenmiş bir versiyonu ile donatılacak.

Elektrifikasyon, A4 serisinde de önemli bir rol oynayacak. Benzinli motor, 48 voltluk hafif hibrit teknolojisi ve  tam gelişmiş plug-in hibrit teknolojisi ile sunulacak.

Dizel yelpazesinde ise 2.0 litrelik dört silindirli ünite bizleri bekliyor olacak.

Alman marka, Yeni A4 Avant'ta tamamen elektrikli bir motor seçeneği de sunabilir.Bu da rakiplerine göre bir miktar avantaj sağlayacaktır.