2023 Hyundai HB20S Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Brezilya pazarı için özel olarak geliştirilen bütçe dostu model, önemli stil yükseltmelerinden ve daha fazla donanımdan yararlanarak alıcılar için daha çekici hale geliyor.
22-08-2022 12:28 - 16867 Okundu

 Kadindeki değişiklikler, 8 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı ve  yeni Supervision Cluster dijital gösterge paneliyle sınırlı. İkincisi, Android Auto ve Apple CarPlay ile Bluelink (uzaktan kumanda) özellikleriyle uyumludur. Donanım paketine bağlı olarak  otomatik klima, geri görüş kamerası, iki USB bağlantı noktası ve orta konsolda bir kablosuz şarj pedi ile deri/kumaş döşeme satın alınabilir.

Hyundai ayrıca güvenlik kitini de geliştirdi. Böylece, HB20S standart olarak altı hava yastığıyla geliyor. İsteğe bağlı olarak ise şeritte takip sistemi, arka çapraz trafik uyarı sistemi ve kör nokta  uyarı  sistemi gibi özellikler ile tercih edilebiliyor.

Sedan, 79 hp üreten doğal emişli 1.0 litre Kappa MPi benzinli motor veya 118 hp  üreten daha güçlü turboşarjlı 1.0 litre TGDi ile satışa sunuluyor. İlki yalnızca beş ileri manuel ile sunulurken, ikincisi altı ileri manuel ve altı ileri otomatik arasında bir seçim sunuyor.

HB20S için fiyatlandırma 85,890 Brezilya Reali'nden (16,621 $) başlıyor.