2023 Mercedes-Benz CLE Kış Testlerinde Görüntülendi

2023 Mercedes-Benz CLE kamuflajlı olarak testlerine devam ediyor.
16-01-2022 11:48 - 14320 Okundu

Mercedes'in sportif modellerinden CLE, C ve E serisinin coupe ve cabrio versiyonlarına alternatif olarak geliştiriliyor. Ağır kamuflaj ile casus kameralar tarafından görüntülenen 2023 Mercedes-Benz CLE, henüz prototip olarak kendini gösteriyor. Sahte far ve ızgara kullanan prototip, ayrıca ekstra paneller de kullanıyor.

Tasarıma biraz daha yakından göz attığımızda, 2023 Mercedes-Benz CLE'nin uzun bir kaputa sahip olduğunu fark ediyoruz. 4 kişilik olarak tasarlanan yeni model, geniş bir alan sunacak gibi duruyor. 

2023 Mercedes-Benz CLE, MRA-2 platformu üzerinde geliştiriliyor. Bu platform sayesinde iki kapılı versiyonların da üretilmesi mümkün hale geliyor. 

Kabini gösteren bir fotoğraf henüz yok. Ancak C ve S serisinden bildiğimiz gösterge paneli ve bilgi-eğlence ekranı, bu modelde de kullanılabilir. 

2023 Mercedes-Benz CLE'nin güç artarma organları da henüz netlik kazanmadı. Ancak C serisinde ve E serisinde kullanılan motor seçeneklerinin, 2023 Mercedes-Benz CLE'de de kullanılacağını umuyoruz. Arkadan itişli ve dört tekerlekten çekişli olarak iki farklı versiyon gelecektir. 

Yeni CLE ile bu yılın sonuna doğru tanışacağız.