2023 Toyota Crown - Fiyatlandırma, özellikler ve çıkış tarihi 2022-10-26

2023 Toyota Crown, önümüzdeki yılın başlarında ABD bayilerine ulaşacak ve fiyatlandırma 39.950 dolardan başlayacak.
26-10-2022 08:31 - 15344 Okundu

Giriş seviyesi Crown XLE, LED aydınlatma ünitelerine ve iki tonlu 19 inç alaşım jantlara sahiptir.  

Kabin sekiz yönlü güç ve kumaş ve SofTex döşemeli, ısıtmalı ön koltuklarla donatılmıştır. Bunlara 12,3 inç dijital gösterge paneli ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 12,3 inç Toyota Audio Multimedya sistemi eşlik ediyor.

Diğer öne çıkan özellikler arasında deri kaplı eğimli/teleskopik direksiyon simidi, çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi ve HomeLink özellikli otomatik kararan dikiz aynası yer alıyor. Altı hoparlörlü ses sistemi, kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ve ikiye bölünebilen arka koltuklar öne çıkan özellikleri tamamlıyor.

Orta seviye Crown Limited, 45.550 dolardan başlıyor ve daha gösterişli LED farlar, yağmur algılayan silecekler ve sabit bir panoramik cam tavan ile hafifçe revize edilmiş bir dış cepheye sahip.

 Hem XLE hem de Limited, 2.5 litrelik dört silindirli bir motor, iki elektrik motor ve küçük bir nikel-metal hidrit pil paketinden oluşan dördüncü nesil Toyota Hibrit Sistemi tarafından desteklenmektedir. Bu kurulum, 236 hp'lik performans gösteriyor.

Hangi trim seçilirse seçilsin, tüm Crown'lar Toyota Safety Sense 3.0 sürücü destek sistemleri paketi ile donatıldı. Tam Hız Menzilli Dinamik Radar Seyir Kontrolü, Direksiyon Yardımlı Şeritten Ayrılma Uyarısı, Şerit İzleme Asistanı ve Yaya Algılamalı Çarpışma Önleme Sistemi içerir. Diğer standart güvenlik özellikleri arasında Kör Nokta Monitörü, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Arka Koltuk Hatırlatıcısı bulunur.