2024 Audi A6 ve A7 , Yeni Donanımlar İle Geldi

Audi, iki modelini aynı anda güncelledi.
01-06-2023 08:45 - 16758 Okundu

Lüks otomobil üreticileri giderek daha fazla tasarım özelleştirmeye odaklanıyor ve Audi gibi premium üreticiler de buna yanıt veriyor. 2024 model yılı için,   A6 ve A7 alıcılarına her zamankinden daha estetik kombinasyonlar ile geliyor.

 Audi, orta boy sedan, vagon ve sportback için donanım yapısını yeniden düzenliyor. A6'lar temel, gelişmiş ve S line paketleriyle sunulurken, A7 sahipleri temel ve S Line arasında seçim yapabilecek.

Bu donanım paketleri, yeni ön ve arka tasarım öğeleriyle tanımlanır. Yeni başlayanlar için, temel kaplamanın ızgarası, krom çerçeveli mat siyah renktedir. 

Daha yüksek performanslı S6 ve S7 için ızgara, birincisi için alüminyum tarzı kaplamalar ve mat siyah yan hava girişleri ve ikincisi için koyu krom girişlerle tamamlanacak. Ön spoyler, her iki modelde de Selenite gümüş rengine boyanmıştır.

 Alıcılar, 2024 model yılı için ilk kez Arcona White ve Madeira Brown dahil olmak üzere toplam 12 dış renk arasından seçim yapabilecek. Bu arada S modeli arayanlar Grenadine Red Metallic ve Ascari Blue Metallic'i de seçebilecekler.

İçeride yeni dekoratif kaplamalar var ve müşteriler, toplam sekiz seçeneğe sahip olacak. Bunlar arasında Olive Tree Natural ve Ash Volcanic Grey Natural kaplamalar ile kaplıdır.

Tüm modeller standart olarak direksiyonun arkasında 12,3 inçlik bir ekran şeklinde Audi sanal kokpit ile gelecek. Park yardımı işlevi gibi tam LED farlar da artık standarttır.

Son olarak Audi, alıcıların koyu renkli jantlara takıntılı olması nedeniyle daha fazla koyu renkli jant seçeneği sunacağını söylüyor. Buna, isteğe bağlı Grafit Grisi 18 inç çok kollu jantlar, Metalik Siyah 20 inç 10 kollu yıldız tasarımlı jantlar ve daha fazlası dahildir. A6, frenleri soğutmak için tasarlanmış tamamen yeni 5 kollu 21 inç, motor sporlarından ilham alan bir tekerlekle sunuluyor.

Yeni modeller Almanya'da 1 Haziran'dan itibaren A6 için 53.800 € ve A7 için 63.500 €'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.