2024 Infiniti QX50' nin Fiyatı 40.850 Dolardan Başlıyor

2024 Infiniti QX50'nin fiyatı 40.850 $'dan başlayacak.
20-10-2023 11:54 - 22612 Okundu

Giriş seviyesi QX50 Pure'da LED aydınlatma üniteleri, elektrikli bagaj kapağı ve 19 inç alaşım jantlar bulunuyor.

Kabine geçtiğinizde sürücüler deri kaplı bir direksiyon simidi ve sekiz yönlü elektrikli deri ön koltuklar bulacaklar. Bunlara 7 inçlik bir gösterge ekranının yanı sıra 8 inçlik bir üst ekran ve 7 inçlik bir alt ekrandan oluşan Infiniti InTouch bilgi-eğlence sistemi de eşlik ediyor.

Ekranlar ve şalterler modeli eski hissettirse de, çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, altı hoparlörlü ses sistemi ve kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ile donatılmış olarak geliyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında otomatik kararan dikiz aynası ve koyu alüminyum aksanlar yer alıyor.

Giriş seviyesi olmasına rağmen QX50 Pure, Adaptif Hız Sabitleyici, ProPILOT Assist ve Yaya Algılamalı İleri Acil Frenleme gibi bir dizi sürücü destek sistemine sahiptir. Infiniti ayrıca Öngörülü İleri Çarpışma Uyarısı, Şeritten Ayrılma Uyarısı ve Müdahalesi ve Arka Otomatik Frenleme özelliklerine de sahip. Kör Nokta Uyarısı ve Müdahalesi, Uzun Far Asistanı ve Arka Çapraz Trafik Asistanı ise öne çıkan özellikleri tamamlıyor.

Alıcılar ayrıca, önde ısıtma ve havalandırmanın yanı sıra arkada ısıtmalı yarı anilin kapitone deri koltuklara sahip daha lüks bir iç mekan bulacaklar. Bu koltuklara açık gözenekli akçaağaç ahşap döşeme, Ultrasuede tavan döşemesi ve 16 hoparlörlü Bose ses sistemi eşlik ediyor. Diğer özellikler arasında ısıtmalı direksiyon simidi, üç bölgeli otomatik klima kontrol sistemi ve baş üstü ekranı yer alıyor. Son olarak, bir Etraf Görüş Monitörü ve Trafik İşareti Tanıma teknolojisi bulunuyor.

Tüm modeller, 268 hp (200 kW / 272 PS) ve 379 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla güçlendirilmiştir. Xtronic sürekli değişken şanzımana bağlı olan bu motor, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemiyle eşleştirilebiliyor.