2024 Mercedes E Serisi Tanıtımları Başladı

Mercedes, yeni modelini 25 Nisan'da tanıtacak.
07-04-2023 09:21 - 16198 Okundu

Mercedes, 25 Nisan'da gerçekleşmesi planlanan yeni E-Serisi modelinin tanıtımını yapıyor. Fragmanlar, şık farları ve ön ızgarası da dahil olmak üzere otomobilin tasarımına dair ipuçları verdi. Ek olarak Mercedes, yeni E-Serisi'nin hem hibrit hem de plug-in hibrit seçenekleri de dahil olmak üzere elektrikli motorlara sahip olacağını duyurdu. Bu, Mercedes'in 2025 yılına kadar tüm ürün gamını elektrikli hale getirme stratejisiyle aynı hizada.

Yeni E-Serisi için elektrikli aktarma organı seçeneklerinin, Mercedes'in bilinen performansını ve sürüş deneyimini sunarken, geliştirilmiş yakıt verimliliği ve azaltılmış emisyon sunması bekleniyor. Otomobilde ayrıca gelişmiş güvenlik ve sürücü yardım teknolojilerinin yanı sıra güncellenmiş bilgi-eğlence sistemleri de bulunacak.

Mercedes, yeni E-Serisi hakkında henüz belirli ayrıntıları yayınlamadı, ancak 25 Nisan'daki resmi lansman etkinliğinde daha fazla bilginin açıklanması bekleniyor. Otomobil tutkunları ve Mercedes hayranları, merakla beklenen bu yeni modelin görücüye çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor olacak.