2024 Mitsubishi Triton/ L200 Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

Mitsubishi, aynı zamanda L200 olarak da bilinen Triton orta boy kamyonetinin altıncı neslini tanıttı.
26-07-2023 08:33 - 15984 Okundu

Yeni model, heybetli görüntüsü ile dikkat çekiyor. Sağlam gövde, güvenlik ve konfora daha fazla önem verilerek biraz büyütüldü. Ek olarak, yeni geliştirilmiş  şasiye, süspansiyona ve daha güçlü turbodizel motora sahiptir.

Yeni Triton / L200, bazı önemli Mitsubishi özelliklerini korurken selefine kıyasla daha köşeli ve daha sağlam bir görünüme sahiptir. Önde, bölünmüş farlar ve  daha büyük ızgara öne çıkıyor. Amiral gemisi kaplama, gövde renginde bir ızgaraya ve krom yerine siyah vurgulara sahiptir.

 İçeriye bakıldığında Triton, tasarım ve özellikler açısından bir pikaptan çok bir SUV'a benziyor. Pano, Outlander kaynaklı bir bilgi-eğlence ekranı, analog göstergeler arasında bir ekran, uçak tarzı kontroller, dokunma noktalarında yumuşak dolgulu malzemeler, kablosuz bir şarj pedi ve orta konsolda saklama bölmeleri ile yatay çizgiler içeriyor.

  Diğer sistemlerin yanı sıra artık Adaptif Hız Sabitleyici, Önden Çarpışma Önleme, Kör Nokta Uyarısı, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı içeren ADAS paketi ile güvenlik ekipmanı da büyük ölçüde iyileştirildi. Tüm kaplamalar, virajlı yollarda dengeyi iyileştirdiği söylenen Aktif Denge ve Çekiş Kontrolü (ASTC) ile standart olarak gelir.

Turbo şarjlı 2,4 litrelik dört silindirli dizel motor, üç farklı güç çıkışında mevcuttur. Temel motor 148 hp (110 kW / 150 PS) ve 330 Nm üretirken, orta versiyon 181 hp ve 430 Nm üretiyor.