2024 Toyota Crown İç Mekan Güncellemelerine Kavuşuyor

"Yükseltilmiş sedan" 2024 için bir avuç güncellemeyle geri döndü.
13-10-2023 08:18 - 18490 Okundu

Küçük güncellemelerin yanı sıra Toyota fiyatların 40.050 $'dan başlayacağını duyurdu. 

Aracın içinde 12.3 inç dijital gösterge paneli ve 12.3 inç bilgi-eğlence sistemi ile geniş bir kabin bulunuyor. Öne çıkan diğer özellikler arasında sekiz yönlü elektrikli ısıtmalı ön koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve kablosuz akıllı telefon şarj cihazı yer alıyor. Alıcılar ayrıca çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi ve HomeLink özellikli otomatik kararan dikiz aynası bulacaklar.

Crown, Tam Hız Aralığı Dinamik Radar Hız Sabitleyici, Şerit Takip Asistanı ve Yaya Algılama özellikli Çarpışma Öncesi Sistemi içeren Toyota Safety Sense 3.0 sürücü destek sistemleri paketi ile donatılmış olarak geliyor. Bunlara Otomatik Uzun Farlar, Yol İşareti Asistanı ve Direksiyon Asistanlı Şerit Takip Uyarısı da ekleniyor. Modelde ayrıca Kör Nokta Monitörü ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı da bulunuyor.

Güç, 2,5 litrelik dört silindirli bir motor, iki elektrik motoru ve nikel-metal hidrit bataryadan oluşan hibrit bir güç aktarma organı tarafından sağlanıyor. Bu kurulum, dört tekerlekten çekişli sedana 236 hp (176 kW / 239 PS) kombine güç sağlıyor.

Yelpazenin diğer ucunda 53.070 $ değerindeki Crown Platinum yer alıyor. En üst modelde daha şık farlar, yağmur sensörlü silecekler, panoramik cam tavan ve daha büyük 21 inç alaşım jantlar bulunuyor.  

Yükseltmeler içeride ısıtmalı deri direksiyon simidi, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar ve ısıtmalı arka koltuklarla devam ediyor. Alıcılar ayrıca derinin yanı sıra 11 hoparlörlü JBL premium ses sistemi de bulacaklar. Bunlara Şerit Değiştirme Asistanı, Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Ön Çapraz Trafik Uyarısı, Gelişmiş Park ve Panoramik Görüş Monitörü gibi ek güvenlik özellikleri de katılıyor.