2025 Audi Q6 E-Tron, 10,6 İnç Yolcu Ekranı ile Donatılmış Kabinini Tanıttı

Audi, Münih Otomobil Fuarı'nı yeni Q6 e-tron'un ön gösterimini sunmak için bir platform olarak kullandı.
06-09-2023 07:34 - 14147 Okundu

Kabin, 11,9 inçlik dijital gösterge paneli ve 14,5 inçlik bilgi-eğlence sisteminden oluşan panoramik bir ekrana sahip. İkinci sistem Android Automotive tabanlı ve bir uygulama mağazasının yanı sıra bir avatarla temsil edilen dijital bir asistan içeriyor.

Audi, asistanın sizi ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamak için davranışlarınızdan sürekli olarak öğrendiğini söyledi. Bu sayede asistan proaktif öneriler ve sıcaklık 50° F'nin (10° C) altına düştüğünde ısıtmalı koltukların açılması gibi akıllı rutinler sunabiliyor.

Model ayrıca 10,9 inçlik bir ön yolcu ekranı ile donatılabilir. Bu ekran, yolcunun sürücünün dikkatini dağıtmadan film izlemesini sağlayan shutter teknolojisine sahip.

Teknoloji temasına bağlı kalarak, Q6 e-tron bir artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı ile donatılabilir. Yol tarifi gibi bilgileri, aracın 656 feet (200 metre) önündeymiş gibi görünecek şekilde yansıtır.

Müşteriler ayrıca üst gösterge panelinin etrafını saran ve dönüş sinyalleri ve şarj durumu gibi bilgileri görselleştiren bir etkileşim ışık çubuğu da alabilirler. Daha kullanışlı bir yükseltme ise dördü ön koltuk başlıklarına entegre edilmiş olmak üzere 22 hoparlöre sahip Bang & Olufsen premium ses sistemi.
Kargo söz konusu olduğunda, müşteriler 18,6 fit küp (526 litre) bagaj alanı bulacaklar. Arka koltuklar katlandığında bu alan 54 fit küpe (1.529 litre) çıkıyor ve bagajda 2,3 fit küp (64 litre) daha yer var.