2025 MG eHS Özellikleri Belli Oluyor

MG, elektrikli model ailesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Ön kısımda, baskın bir alt ızgara ve ince Matrix LED farlara sahip köpekbalığı burunlu bir ön panel bulunuyor. Yana doğru ilerlediğinizde, ince taraklı kapılar, yan görüş kameraları içeren ön çamurluk payandaları göreceksiniz.

SUV'un arka kısmında, krom detaylara ve dış lenslerin içinde stilize edilmiş bir Union Jack'e sahip, tam genişlikte LED stop lambası düzenlemesi bulunuyor. Daha da aşağıya inildiğinde, arka deflektörleri çevreleyen ve yatay bir krom bantla süslenen kontrast bir dolgu göze çarpıyor.

MSP platformu tek motorlu, arkadan itişli ve çift motorlu, dört çeker konfigürasyonlar için optimize edilmiş olup çok yönlülük ve gelişmiş performans vaat etmektedir.

İç mekan görüntüleri bulunmamakla birlikte, eHS'nin kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile eşleştirilmiş 10,25 inçlik dijital dokunmatik ekrana ve 'MG Pilot' aktif güvenlik sürücü asistanı paketine sahip daha yüksek kaliteli, 5 koltuklu bir kabine sahip olması bekleniyor.

Güçlendirici Performans

eHS, mevcut Marvel R'ın güç aktarım seçeneklerini geliştirecek. Kurulum 178 hp (132kW) ve 410Nm tork üretecektir.  

Batarya modülü boyutu ve şarj yetenekleri hala bilinmiyor. Yine de yeni platformun 150kWh'ye kadar batarya kapasitelerini barındırabileceğini biliyoruz.

Elektrikli SUV pazarında rekabetçi bir yer edinmeye hazırlanan eHS, Ford'un Mustang Mach-E, Tesla Model Y, Hyundai Ioniq 5, Kia EV5, Toyota BZ4X, Nissan Ariya, Volkswagen ID.4 gibi rakipleriyle mücadele edecek.