Fiat Connect Yol Arkadaşım 2018 Fiyatı Ne Kadar? Özellikleri Neler

Üye olduktan sonra aracınıza rahatça bağlanabiliyorsunuz.
09-04-2018 11:01 - 22563 Okundu

Fiat’ ın, sürücüler için sunduğu yeni bir sistem daha satışa sunuldu.Yol Arkadaşım Connect adı verilen uygulama ile aracınıza heryerden bağlanabiliyor ve bilgileri alabiliyorsunuz. 1 yıllık  üyelik için 590 TL fiyat belirleyen marka, bu sistem ile sürücülerin işini daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

Fiat Yol Arkadaşım Connect Mobil Uygulama Nasıl İndirilir?

Tek yapmanız gereken hizmeti satın almak ve mobil uygulamasını telefonunuza indirmek. Uygulamayı, Apple Store veya Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve üyelik işlemlerinizi tamamlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fiat Yol Arkadaşım Connect Özellikleri Neler?

  • Bu sistem ile park konumunuzu görebilir, aracınız çekilirse eğer uyarı olarak  alabilirsiniz.Yol tarifi alarak, harita üzerinden aracınızın konumuna rota çıkarabilirsiniz.Aracınız anahtarsız bir şekilde konum değiştirdiğinde (örneğin park edilen konumdan çekiliyorsa), telefonunuza bildirim gönderilir.
  • Sürüş alışkanlıklarınızı kaydederek, aracınızın durumunu, servis işlemlerini ayarlayabilirsiniz.
  • Aracınızı uzaktan kitleyebilir veya açabilir, hız limitini aştığınızda uyarılabilirsiniz.Araç görselinin üzerindeki kilit ve bagaj ikonlarına tıklayarak, kendi belirlediğiniz pin kodunuz ile aracınızın kilitlerini istediğiniz uzaklıktan açıp kapatabilirsiniz.
  • Aracınızın menzilini ve ne kadar yakıtı kaldığını bu uygulamadan öğrenebilirsiniz.Aracınız sizde değilken hız ve mesafe limitini ayarlayabilirsiniz.• Belirlediğiniz limitlerin dışına çıkıldığında telefonunuza bildirim gönderilir.
  • Akünüzün ne durumda olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Aracınız ile ilgili bilgilere telefonunuzdan ulaşabilirsiniz. Aracınızın kaç km olduğu vb.
  • Lastiklerinizin durumunu da bu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Lastik basınç değerlerini, hangi değerin çok düşük, düşük, normal ya da yüksek olduğunu öğrenebilirsiniz.