Ford Mustang Hibrit 400 HP Olabilir

Yeni Mustang' in elektrikli versiyonu için geri sayım başladı.
25-04-2018 11:47 - 16952 Okundu

Ford, yeni Mustang' in V8 ünite ile gösterdiği performansı  daha düşük tork ile sağlamak için çalıştıklarını açıkladı.Bu açıklamanın ardından da otomotiv basını yeni Mustang' in ne kadarlık bir güce sahip olacağını öğrenmeye çalışıyor.

Motor Trend' e göre, Mustang Hibrit muhtemelen 2ç3 litrelik Ecoboost dört silindirli motorla donatılacak.Bu çok şaşırtıcı bir haber değil ancak motorun elektrikli olacağı bizleri oldukça heyecanlandırdı.Vites seçeneği ise Mondeo Hibrit' te kullanılan 10 vitesli otomatik şanzıman olacak.Ancak ilk etapta model sadece düşük hızda elektrikli motorunu devreye sokacak ve kısa menzil kullanacak.

Performans özellikleriyle ilgili olarak, Mustang Hibrit, 400 hp olacak ve 541 nm tork üretebilecek.0-100 km/s hıza 5 saniyeden kısa bir sürece ulaşabilecek.

Performans değişikliklerinin dışında bazı stil değişiklikleri yapılmasını da bekliyoruz. Küçük hibrit logoları ve hibrit modeller için geliştirilen gösterge kümesi Yeni Mustang Hibrit' in stil değişiklikleri arasında yer alacaktır.