Goodyear Ödüllerini Verdi

Goodyear Tüketici Lastikleri Bayileri Saigan ve Pattaya’yı, Ticari Lastik Bayileri ise Panama’yı fethetti.
09-06-2015 08:33 - 15874 Okundu

Goodyear Türkiye, bu yılın ilk çeyreğindeki başarılı performanslarıyla öne çıkan 31 ticari bayisini, Vietnam'ın en büyük şehri Saigon ile dünyanın her tarafından turist ziyareti alan, Tayland’ın gözde tatil beldelerinden Pattaya’yı içeren turla, 30 tüketici bayisini de Panama gezisi ile ödüllendirdi.

Yılın ilk çeyreğindeki başarılı performanslarıyla Panama seyahatine hak kazanan Goodyear’ın iş ortaklarına, Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu ile birlikte Tüketici Lastikleri ekibinden Pazarlama Müdürü Burak Şenay, Kuzeybatı Bölge Satış Müdürü Bahadır Akgün, Satış Temsilcileri Erkan Güner ve Gökay Demir eşlik ettiler. Panama’ya vardıkları ilk gün Panama City ve Panama Kanalı’nı ziyaret eden Goodyear ekibi, ikinci gün San Blas Takım Adaları’na keyifli bir seyahate katılarak, buradaki yerli halk Kunalar ile tanışma fırsatı yakaladılar.

2015 yılının ilk çeyreğinde başarılı ve yüksek performans gösteren tüketici lastik bayileri ile düzenlenen seyahat programı hakkında görüşlerini paylaşan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “2015 yılına başarılı bir başlangıç yapan bayilerimizle çok keyifli bir seyahat gerçekleştirdik. İnanıyorum ki bu motivasyonla, 2015 yılının başında yakaladığımız ivmeyi tüm yıl boyunca sürdüreceğiz” diye konuştu.

Goodyear Ticari Lastik Bayilerini Saigon ve Pattaya’da Ağırladı

Goodyear ticari lastik bayileri, ilk iki gün birçok ırmak, dere ve kanallarla sarılı olan Saigon şehrini gezdi. Daha sonra Tayland’a hareket eden ekip, eğlenceli ortamları, doğal güzellikleri ve benzersiz gece hayatı ile Pattaya’yı keşfetti. Son gece bayiler, Pattaya’nın ünlü gösterisi Alcazar’ı da izleme fırsatı yakaladı.

Geziye katılan ticari bayilere, Goodyear’ı temsilen Goodyear Ticari Lastikler ekibinden Yenileme Pazarı Satış Müdürü Şaban Güngör, Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, İhracat Müdürü Ersoy Okan ile Satış Temsilcileri Ender Demirçin, Mehmet Özbey ve Yusuf Pekel eşlik etti.

2015 yılının ilk çeyreğinde başarılı ve yüksek performans gösteren ticari lastik bayileri ile düzenlenen seyahat programı hakkında görüşlerini paylaşan Goodyear Ticari Lastikler Yenileme Pazarı Satış Müdürü Şaban Güngör, “Bayilerimizle sadece iş yaşamımızda değil sosyal hayatın içerisinde de aile sıcaklığını yaşıyoruz. Bu gezi de bizlerin biraraya gelmesi için çok güzel bir vesile oldu” dedi.

Goodyear olarak düzenledikleri bu ve benzeri gezilerin, Goodyear bayileri ve saha ekipleri arasındaki iletişimi daha üst seviyelere taşımada büyük katkısı olduğunu belirten Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu “Bu organizasyonların, değerli iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile birlikte yarattığımız sinerjinin sürekliliği üzerinde çok olumlu etkisi bulunuyor. İlerleyen dönemde bu tarz organizasyonlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.