Infiniti'den Elektrikli Crossover Geliyor

Markanın ilk elektrikli modeli olmasından dolayı ayrı bir öneme sahip.
17-12-2018 08:26 - 16136 Okundu

Elektrikli otomobiller hayatımıza hızla girmeye devam ediyor.Otomotiv şirketleri de bu teknolojiye olan yatırımlarını günden güne arttırıyor.Bu markalardan birisi de Infiniti. 

Önümüzdeki ay kapılarını açacak olan Detroit Otomobil Fuarı'nda örtüsünü kaldırak yeni Infiniti konsepti, markanın yakın zamanda piyasaya süreceği ilk elektrikli suv modelinin önizlemesi niteliğinde olacak.

Fuarı öncesinde tanıtım kampanyalarına başlayan Infiniti, yayınladığı bir görsel ile yeni konpseptinin nasıl bir tasarıma sahip olacağını az çok belli ediyor. Yayınlanan görselde, led farlar ve yan ayna görev gören kameralar dikkat çekiyor.Infiniti logosunu farların arasına konumlandıran marka, ızgara yerine ise biraz daha gösterişli bir tasarım kullanmayı tercih etmiş.

Büyük jantları ile heybetli bir görünüme sahip olan konsept, ilk bakışta iki kapılı bir araç gibi duruyor.Ancak arkadaki kapı kolları çok dikkatli bakıldığında görüldüğü için 4 kapılı bir konsept diyebiliriz.Ayrıca coupe tarzı tavan çizgisi, araca sportif bir hava katıyor.