Kia Xceed' in İlk Görseli Yayınlandı

Sportif bir crossover geliyor.
21-02-2019 08:36 - 14786 Okundu

Güney Koreli marka Kia, Cenevre Fuarı'nda yeni bir model tanıtmaya hazırlanıyor.Daha önce Ceed hb, wagon ve shooting brake modellerini tanıtan Kia, bu modellerin yanına şimdi de bir crossover eklemeye hazırlanıyor.Cenevre Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak olan Kia Xceed, Sportage modelinin altına konumlandırılacak.

Yayınlanan görsele göre büyük jantlar, keskin çizgiler aracın ana tasarım unsurları olacak.Ayrıca kapı kollarının ve yan aynaların olmaması da aracı daha karizmatik göstermiş.Ancak üretim versiyonunda yan aynalar mutlaka olacaktır.

Eğimli tavan çizgisi ile biraz daha coupevari bir araç olacak olan Kia Xceed, daha çok genç müşterileri etkilemek istiyor gibi görünüyor.

 Kia Xceed, kaputunun altında farklı motor seçenekleri ile gelecek.Bu motorlar 1.0 litrelik ve 1.4 litrelik benzinli ile 1.6 litrelik dizel olacak.Ayrıca hibrit bir motor seçeneği de sonradan motor skalasına eklenecek.Hibrit motor büyük ihtimalle 204 hp gücünde olacak. 

 Kia Xceed' de 12.3 inçlik dijital gösterge paneli de göreceğiz.Bu ekran daha önce Ceed modelinde de kullanılmıştı.Kia Xceed, 5 Mart’ta kapılarını açacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.