Kış lastiğinde 2014 kampanyaları

Kar yağmasını beklemeden, hava sıcaklığının 7 derecenin altına düşmesiyle birlikte sürücülerin kış lastiklerini takması hayati önem taşıyor. Lastik firmaları da bu dönemde çok cazip kampanyalar yapıyor.
06-11-2014 14:33 - 13315 Okundu

Pirelli’den kışa hazırlık paketi hediye
Pirelli Yetkili Satıcılarından 1 Kasım 2014 - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 adet otomobil, SUV (4x4) veya hafif ticari araç kış lastiği alanlar, anında Kışa Hazırlık Paketi kazanıyor. KDV’nin de Pirelli tarafından ödendiği kampanya kapsamında, World’e özel 8 taksit fırsatı da sunuluyor. 
Kışa Hazırlık Paketi İçeriği 
1- Eldivenli buz kazıyıcı 
2- Mikrofiber çok fonksiyonlu bez 
3- Kar ve buz çözücü sprey 
4- Buğu önleyici sprey 
5- Konsantre antifrizli cam suyu
Kampanyaya katılan Pirelli Yetkili Satıcı'larında geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

 

Continental KDV’si Bizden diyor
Continental, KDV’si Bizden Kampanyası ile kış hazırlığına başlayan Maximum Kart sahiplerine Aralık ayı sonuna kadar peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor.  
Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, araçlarını kışa hazırlayan kullanıcılar için kışa merhaba dediği kampanyasını başlatıyor. Kampanya kapsamında 31 Aralık 2014 tarihine kadar Continental’in yetkili bayi ve satış noktalarından Continental lastik satın alan İş Bankası Maximum Kart sahiplerini “KDV’si bizden” ve 9 ay taksit fırsatı bekliyor. 
Kampanyadan Maximiles, MercedesCard, Ziraat Maximum Kart, Şirket Kredi Kartı ve Vadematik kart sahipleri de faydalanabiliyor.

Lassa’dan kış lastiğini erken alanlara 40 TL indirim
Kışa hazırlıksız yakalanmak istemeyenlere Lassa'dan sağlam fırsat. 15 Kasım'a kadar her 400 TL'lik binek ya da hafif ticari kış lastiği alışverişine anında 40 TL indirim.
Bu kampanya, 15 Ekim-  15 Kasım 2014 tarihleri arasında, tüm Lassa markalı kış binek ve hafif ticari lastik perakende alımlarında geçerlidir. 400 TL’lik lastik alımına 40 TL indirim verilecektir. Söz konusu indirim 400 TL’nin katlarını da kapsar (Örneğin, tutar 400 TL-799 TL arası ise 40 TL; 800 TL-1.199 TL arası ise 80 TL indirim yapılacaktır). Kampanya yetkili Brisa bayileri, Lastiğim noktaları, yetkili Brisa bayilerinin tali satış noktaları, Lastik VS’ler, Speedy’ler ve lastik.com.tr’den yapılan alımlarda geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 

Michelin Alpin kış lastiği alana mont hediye
Michelin, 1 Kasım - 15 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 adet Michelin Alpin marka kış lastiği alan sürücülere 1 adet erkek montu hediye ediyor. Ekim’den Nisan’a her açıdan güvenlik hedefleyen Michelin’in kampanyasında, World’e özel 9 taksit imkanı sunuluyor.

Bridgestone’da 100 TL'ye varan indirim 
Kışın maceraya gerek yok diyorsanız 15 Kasım'a kadar kış lastiklerinizi taktırın, lastik başına 100 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın. Bu kampanya, 15 Ekim-15 Kasım 2014 tarihleri arasında, tüm Bridgestone markalı kış binek ve hafif ticari lastik perakende alımlarında geçerlidir. Kampanya yetkili Brisa bayileri, Lastiğim noktaları, yetkili Brisa bayilerinin tali satış noktaları, Lastik VS’ler, Speedy’ler ve lastik.com.tr’den yapılan alımlarda geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.