Lamborghini Huracán Evo Spyder Test Esnasında Görüntülendi

Lamborhgini, Huracan modelini güncellemeye devam ediyor.
10-01-2019 07:39 - 13898 Okundu

Lamborghini, Huracan evo modelini güncellemeye devam ediyor. Oldukça yaşlanmış olan model artık yeni versiyonu ile yollarda olacak.Ayrıca cabrio versiyonu ile de showroomlardaki yerini alacak. Hem Lamborghini hem de cabrio bir spor araç isteyenler,  Lamborghini Huracán Evo Spyder' ı tercih edebilirler.

Kamuflajlı olarak testlerine devam eden Lamborghini Huracán Evo Spyder, otobanda giderken kameralara yakalandı. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan standart kasanın cabrio versiyonu olan bu araç, tasarım olarak çok fazla bir farka sahip değil.Büyük egzozlar ve büyük difüzörü ile görüntülenen araç, ön bölümde de oldukça şık duruyor.

Kaputunun altında 5.2 litrelik V10 ünite ile gelecek olan model 640 hp güç üretebiliyor. 0-100 km/s hıza 2.9 saniyede ulaşabilecek olan model, maksimum 325 km/s hız yapabiliyor.

Sürüş sisteminde de güncelleme alan model, artık daha yüksek bir performans vaad ediyor. Yeni sistem, tüm gücün tek bir tekere yollanmasına kadar imkan tanıyor.Ayrıca süspansiyon sistemi de artık daha iyi tepki veriyor.

Kabinde ise yer alan 8.4 inçlik ekran üzerinden bilgi-eğlence sistemi kontrol edilebiliyor.Bu sistemin ses ile kontrol edilebildiğini de belirtelim.Evo'nun fiyatları Amerika'da 261.274$'dan başlıyor.