Makyajlı 2024 Kia Sorento Yeni İç Mekanıyla Tanıtıldı

Bugün Kore'de görücüye çıkan SUV, yenilenmiş bir ön yüz ve daha şık bir iç mekan sunuyor.
25-07-2023 08:34 - 22929 Okundu

Fark edilen ilk şey, kaplan burnu ızgarayı çevreleyen  ve  LED farlarla vurgulanan yeni  ön kısım. Tampon daha net çizgiler sergiliyor ve kaput artık burunla sorunsuz bir şekilde hizalanmış durumda. Bu makyaj, EV9 amiral gemisi SUV ve yakın zamanda güncellenen Picanto şehir otomobilinin tasarım dilini yansıtıyor ve yakın gelecekte daha fazla Kia modelinde yerini alması bekleniyor.


İç mekanda, Kia tasarımcıları, modern bir estetik için daha temiz hatlar içeren gösterge paneli kullanmışlar. Öne çıkan özellik, en son bilgi-eğlence yazılımını sorunsuz bir şekilde entegre eden çift 12,3 inç ekrana sahip yeni geniş kavisli ekrandır. Ekranın hemen altında, daha ince havalandırma delikleri, yeni bir ortam aydınlatma şeridi ve EV6'yı anımsatan revize edilmiş klima kontrolleri, genel iç ambiyansı ve kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

 
Selefinde olduğu gibi, güncellenen Kia Sorento, Kore'deki ana pazarında, hibrit model için hem 2WD hem de 4WD konfigürasyonları bulunan benzinli, dizel ve hibrit varyantlar dahil olmak üzere bir dizi aktarma organı seçeneğiyle sunulacak. Plug-in hybrid'in diğer pazarlarda da tanıtılması bekleniyor.

Yenilenen SUV için ayrıntılı teknik özelliklerinin Ağustos ayı ortasında açıklanması bekleniyor.