Micra ile Hareketlenme Zamanı

Nissan Micra, tüm şehrin manevra kabiliyetini artırmaya geliyor.
11-08-2015 08:38 - 13306 Okundu

Şehirdeki sürüş deneyimini yüksek manevra kabiliyetiyle daha kolay ve daha esnek hale getiren Nissan Micra, hem eğlenceli hem de farklı bir projeye imza atıyor: Micra Hareketler.

Nissan, şehir içinde yüksek manevra kabiliyetiyle öne çıkan modeli Micra için yoga derslerinden oluşan bir kampanya hazırladı. Amaç, tıpkı Micra'nın sürüş deneyimini daha esnek hale getirmesi gibi, yoga hareketlerle şehir insanını ofiste, açık havada, evde ve yolculukta esnetmek.

Şehirde esneklik temasıyla yola çıkan kampanya, hayatın yoğun temposundan kaçıp biraz nefes almak isteyenler için ofiste, açık havada, evde ve yolculukta yoga olmak üzere dört farklı kategoriden oluşuyor. Yoga eğitmeni Nihan Hantal eşliğinde farklı mekanlar için, farklı hareketlerle kurgulanan videolara Nissan Türkiye YouTube kanalından ve Instagram hesabından ulaşılabiliyor.

Sınıfının en düşük dönüş yarıçapına sahip Nissan Micra, yaz aylarına özel 39.900 TL’den başlayan fiyatı ve sıfır faiz fırsatıyla 15 ay vadeli 15 bin TL kredilerle Nissan yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.