Shell Maximum Kampanyası Dahilinde 25 TL Veriyor 04-11-2014

Shell istasyonlarından Maximum kart ile yapacağınız alışverişlerde 25 TL fırsatı sunuyor.
04-11-2014 14:17 - 19670 Okundu

Shell akaryakıt istasyonlarından maximum kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde 25 TL hediye maxi puan fırsatı 1 Kasım- 15 Aralık 2014 tarihleri arasında sizleri bekliyor. Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 4. peşin harcamanızda sadece Shell’de kullanabileceğiniz 25 TL hediye puan fırsatını kaçırmayın!

Kampanya Ayrıntıları

Kampanyamızdan yararlanabilmeniz için Maximum anlaşmalı SHELL İstasyonlarından Maximum POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde 75 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Kampanyamız kapsamındaki alışverişleriniz mutlaka İş Bankası Maximum POS cihazından yapılmalıdır.

Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin “SHELL” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyamıza ait detay sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.

Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.

SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası Bankamız sisteminde harcama yapılan kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.

Kampanyamıza Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kartı sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “SHELL” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747’ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

İlave MaxiPuanlar kampanyamızın bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 4 Ocak 2015’tir.

Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 25 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

Kampanyamız kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece SHELL istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.

Aynı gün yapılacak harcamalarınızdan sadece bir tanesi kampanyamıza dahil edilecektir.

Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapacağınız alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyamızdan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir.

Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil’e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.

Maximum Kart ve Maximiles’ı bulunan müşterilerimizin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir.

Maximum Kart’a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles’a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.

Bankamatik Kartı ile yapacağınız alışverişler de kampanyamıza dahildir.

Kampanyamızdan MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerinizin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum kredi kartı veya Ziraat Maximum Kart ile yapılması gerekmektedir.

Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuanlar da geri alınacaktır. Bankamatik Kartı ile katılımlar için SMS gönderimine gerek bulunmamaktadır.

Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapacağınız alışverişler birleştirilememektedir.