Mitsubishi 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Yer Alacak

Mitsubishi, X Concept, Yeni L200, Yeni ASX, Yeni Outlander ve Yeni Outlander PHEV modelleri ile fuarda yer alacak.
03-02-2016 09:36 - 14839 Okundu

Mitsubishi Motors 3-13 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 86. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda şov yapmaya hazırlanıyor. Mitsubishi Konsept eX, L200, makyajlanan ASX, Outlander ve Outlander PHEV’nin başrol oyuncusu olarak sahne alacağı fuarda, Mitsubishi Motors’un maceracı ruhu SUV ailesiyle beraber ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

SUV ailesine ek olarak bu yılın 2. Yarısında Türkiye’de satışa çıkacak olan makyajlı Mitsubishi Space Star’ın da sergileneceği Cenevre Otomobil Fuarı’nda Mitsubishi Motors, elektrikli araçlar üzerine olan AR-GE çalışmalarının 50. yılını da kutlayacak.

Mitsubishi Konsept eX: Tokyo Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkan Konsept eX, farklı gövdesi, yeni nesil yüksek verimliliğe sahip elektrikli aktarma organlarıyla dikkat çekiyor. Konsept eX, Mitsubishi Motors’un kompakt SUV anlayışının geleceğine dair ipuçları veriyor.

Makyajlanan Mitsubishi ASX: Geçtiğimiz Kasım ayında Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılan makyajlı Mitsubishi ASX, Mitsubishi Motors’un yeni dinamik ön tasarım görsel kimliğini ortaya koyacak.