Otokar Tempo'da ÖTV Sıfır Kampanyası 2015-06-05

Otokar Tempo satın almak isteyenlere,ÖTV ödememe imkanı sağlanıyor.
05-06-2015 08:58 - 19045 Okundu

Otokar’dan Tempo aracına özel kampanya. Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, 1-30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya kapsamında Otokar Tempo satın almak isteyenlerin ÖTV’sini ödüyor. Personel ve servis taşımacılığı yapanlara destek amacıyla düzenlenen kampanya ile hafif ve aerodinamik gövdesinin yanı sıra optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan Tempo’ya sahip olmak kolaylaşıyor. Tasarımında şıklık ve konforun biraraya geldiği Otokar Tempo’da, havalı debriyaj standart olarak sunuluyor.

TEMPO estetik gövde yapısı, düşük maliyetleri ile ideal bir servis otobüsü…

Estetik ön ve arka yüz, geniş görüş açılı dış aynalar, şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken TEMPO, 117,7 kW’lık ve 450 Nm’lik yüksek torklu motoru ile rampaları da zorlanmadan tırmanıyor. Hafif ve aerodinamik gövdesi, optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan TEMPO, kullanıcıların daha hesaplı araç talebine hitap ediyor.

TEMPO’da yol tutuşu ve güvenlik maksimumda...

Dar alanlarda üstün manevra yeteneğine sahip TEMPO, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ile de güvenlik sağlıyor. TEMPO’da Tam Havalı Fren Sistemi, Ön ve Arka Disk Frenler, Motor Freni, İmdat Freni, Viraj Denge Kolları ve ABS ile güvenlik seviyesi en üst sınırlara taşınıyor.

TEMPO iç tasarımı ile de farklılaşıyor. Yüksek tavanlı ve geniş iç tasarımlı TEMPO, ferah bir yolculuk sunuyor. TEMPO’da yolculuklar havalı sürücü koltuğu ve ayarlanabilir direksiyonu ile sürücüler için de çok rahat ve konforlu bir hale geliyor. TEMPO’nun geniş diz mesafesi ve modern tasarımlı yolcu koltukları da konforu artırıyor.

Diğer teknik özellikler:

Uzunluk (mm) : 7215

Genişlik (mm) : 2273

Yükseklik (mm) : 3245

İç Yükseklik (mm) : 1970

Yerleşim düzeni : 27 + 1 / 25+1 (opsiyonel)

Motor Tipi : Common-Rail Turbo-dizel Intercooler Euro5, EGR

Silindir Sayısı : 4

Motor Hacmi (cc) : 3200

Maksimum Net Güç : 117.7 kW @ 3000rpm

Maksimum Net Tork : 450 Nm @ 1500-2200 rpm

Şanzıman : 6 ileri,1 geri

Fren Sistemi : Tam havalı, Çift Devreli ABS, ön ve arka disk, havalı imdat