Skoda Fabia 2019'da Yenileniyor, Fiyat Listesi Ne Olur?

Yeni Fabia yerine makyajlanmış bir Fabia göreceğiz.
20-01-2018 07:19 - 15999 Okundu

Skoda' nın Türkiye'de çok fazla rağbet görmeyen modeli Fabia, yine de şehiriçinde küçük otomobil arayanların tercihleri arasında yer alıyor. Ancak Seat Ibiza' nın kendini yenilemesinden sonra Fabia' nın talebinin de düştüğünü belirtelim.Skoda'da da bu durumu göze almış olacak ki, Fabia modelini 2019 model yılı için makyajlama kararı almış.

Yeni tasarım özellikleri ve teknoloji ile donatılacak olan Fabia, yolları artık led farlar ile aydınlatacak.Ayrıca stop lambalarında da led teknolojisi kullanılacak.Bu durumun Fabia için ilk defa olduğunu belirtelim.

Mart ayındaki Cenevre Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak olan makyajlı FABİA,  1999 yılından beri yollarda. Bu zamana kadar 4 milyon civarında satışı olan Fabia' nın yeni kasası ile 500 binden fazla sattı.Ancak Türkiye'de yine de fazla tercih edilmeyen modeller arasında yer alıyor.

Fiyatları böyle bir modele göre yüksek olması, insanların tercihinin başka modellere kaymasına neden oluyor.Sizce makyajlı Fabia ne kadardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulmalı?